За Нас

VALENTIS е швейцарска група от фармацевтични компании, които създават, произвеждат и

активно предлагат на пазара иновативни фармацевтични препарати.

valentis-flag-square

Постоянно създаваме и маркетираме продукти, които подобряват здравето и лекуват, без нежелани странични ефекти в естественото функциониране на човешкото тяло.

Всички продукти, които предлагаме на потребителите са избрани и проверени с голяма грижа и отговорност, и тяхната ефективност се основава на много задълбочени научни изследвания. Ние винаги полагаме специални грижи, за да гарантираме, че продуктите ни не са вредни за човешкото тяло или за околната среда.

“Вярваме, че всеки може да се справи с вирусите и различните заболявания с много малко медицинска помощ.”

ИСТОРИЯ НА КОМПАНИЯТА :

VALENTIS пази традициите на производството на лекарства и предоставянето на здравни услуги. Нашата мисия е да помогнем на хората чрез предлагане на най-добрите решения и създаването на структура, която дава възможности за развитие. Виждаме най-доброто лечение в естественото, което помага на тялото да се възстанови и да не наруши баланса си.

Valentis поема водеща роля във всички области на природното лечение, в производството и маркетинга на най-качествените продукти за подобряване на здравето. Гарантираме, че нашите продукти, са ефикасни, ефективни и безопасни. Доверието в нас постоянно се утвърждава.

valentis-hq
 • Начало 1919

  Полагане основите на Valentis

  Началото на Valentis датира от 1919 г., когато института по хигиена Каунас, станция Пастьор, започва да произвежда ваксина срещу бяс.

 • 1962

  GMP Сертификат

  През 1962 г. Valentis получава GMP сертификат (Good Manufacturing Production), който сертифицира първокласно качество и стандарти на производство.

 • 1919 - 2003

  Развитие на дейностите

  В началото на ХХ век този отдел става продуктивен и независим и с други необходими биофармацевтични производства. По време на почти един век компанията сменя имена, подобрява продукти и разширява географията на износа.

 • 2003

  Основаване на модерния Valentis

  След сливането на няколко фармацевтични компании през 2003 г. е избрано общото име Valentis. Латинската дума означава ``здрави и силни``. От тогава компанията се разраства и днес има износ в Полша, Латвия, Естония, Чехия, Словакия, България, Беларус, Русия, Казахстан, Азербайджан, Грузия.

 • Днес

  Развитие в XI век

  Днес Valentis е модерна международна компания за прилагане на най-новите технологии в създаването на нови продукти. Синтезът на традиции и иновации, и неизчерпаемата енергия на екипа изгражда успеха на компанията.

ПРОУЧВАНЕ

Поддържаме контакт с лекари и учени, за да предложим по-добри алтернативи.

РАЗРАБОТКА

Формулираме иновативни фармацевтични препарати, поддържаме архиви, регистрираме лечение.

ИЗСЛЕДВАНЕ

Събират се доказателства за научна обосновка и се прави консултация със специалисти в различни области.

ПРОДАЖБА

Нашите продукти се пускат на пазара, само когато сме абсолютно сигурни за тяхната безопасност и ефективност.

ОБЛАСТИ НА ДЕЙНОСТ

Valentis е група, която обхваща всички етапи на развитието на един фармацевтичен продукт. Групата работи в различни области, но принципа на естествеността е поставен във всички дейности на фирмата.

Всеки нов препарат се проверява старателно за ефективност и потенциални странични ефекти, преди да бъде пуснат в масово производство.

Ефективно производство

ПРОИЗВОДСТВО

Производството на всички продукти Valentis се придържа стриктно към изискванията на Добрата производствена практика. Фирмата осигурява и контролира проследяването на всички продукти на производствената линия за осигуряване на лекарствената безопасност.

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО

Всички производствени процеси и методи за контрол на качеството са независимо валидирани. Нашите външни доставчици са избрани с изключителна грижа, като тяхната надеждност и опит, винаги се вземат предвид. Доставчиците ни са одитирани от Valentis с цел да се гарантира, че отговарят на нашите специални стандарти за контрол на качеството.

ЛИДЕР НА ПАЗАРА

Чрез производството на собствени лекарства, с високи нива на качеството и управлението на риска, ние сме в състояние да сме водещи на пазара по отношение на цената на нашите фармацевтични продукти в някои категории.

Имаме изключително високи стандарти, които отговарят на задълженията, определени в закона и директивите на ЕС.

Чрез комбиниране на традиция с модерна технология, UAB Valentis произвежда безопасни продукти от най-високо качество.

За да се гарантира безопасна консумация на нашите продукти, ние ви призоваваме да ни информирате за всички предполагаеми нежелани реакции към лекарствата, както и случаите на предозиране или злоупотреба.