fbpx
За Нас | Valentis качествени продукти за подобряване на здравето
15635
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15635,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Valentis  е швейцарска група от фармацевтични компании, които създават, произвеждат и активно предлагат на пазара иновативни фармацевтични препарати.

Valentis

Постоянно създаваме и маркетираме продукти, които подобряват здравето и лекуват, без нежелани странични ефекти в естественото функциониране на човешкото тяло.

Всички продукти, които предлагаме на потребителите са избрани и проверени с голяма грижа и отговорност, и тяхната ефективност се основава на много задълбочени научни изследвания. Ние винаги полагаме специални грижи, за да гарантираме, че продуктите ни не са вредни за човешкото тяло или за околната среда.

“Вярваме, че всеки може да се справи с вирусите и различните заболявания с много малко медицинска помощ.”

VALENTIS – ОБЛАСТИ НА ДЕЙНОСТ

Valentis е група, която обхваща всички етапи на развитието на един фармацевтичен продукт. Групата работи в различни области, но принципа на естествеността е поставен във всички дейности на фирмата.

Всеки нов препарат се проверява старателно за ефективност и потенциални странични ефекти, преди да бъде пуснат в масово производство.

ПРОУЧВАНЕ

Поддържаме контакт с лекари и учени, за да предложим по-добри алтернативи.

РАЗРАБОТКА

Формулираме иновативни фармацевтични препарати, поддържаме архиви, регистрираме лечение.

ИЗСЛЕДВАНЕ

Събират се доказателства за научна обосновка и се прави консултация със специалисти в различни области.

ПРОДАЖБА

Нашите продукти се пускат на пазара, само когато сме абсолютно сигурни за тяхната безопасност и ефективност.

Ефективно производство

ПРОИЗВОДСТВО

Производството на всички продукти Valentis се придържа стриктно към изискванията на Добрата производствена практика. Фирмата осигурява и контролира проследяването на всички продукти на производствената линия за осигуряване на лекарствената безопасност.

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО

Всички производствени процеси и методи за контрол на качеството са независимо валидирани. Нашите външни доставчици са избрани с изключителна грижа, като тяхната надеждност и опит, винаги се вземат предвид. Доставчиците ни са одитирани от Valentis с цел да се гарантира, че отговарят на нашите специални стандарти за контрол на качеството.

ЛИДЕР НА ПАЗАРА

Чрез производството на собствени лекарства, с високи нива на качеството и управлението на риска, ние сме в състояние да сме водещи на пазара по отношение на цената на нашите фармацевтични продукти в някои категории.

Valentis има изключително високи стандарти, които отговарят на задълженията, определени в закона и директивите на ЕС.

Чрез комбиниране на традиция с модерна технология, UAB Valentis произвежда безопасни продукти от най-високо качество.

 

За да се гарантира безопасна консумация на нашите продукти, ние ви призоваваме да ни информирате за всички предполагаеми нежелани реакции към лекарствата, както и случаите на предозиране или злоупотреба.