fbpx
История | Valentis Историята на Valentis
15722
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15722,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

VALENTIS пази традициите на производството на лекарства и предоставянето на здравни услуги. Нашата мисия е да помогнем на хората чрез предлагане на най-добрите решения и създаването на структура, която дава възможности за развитие. Виждаме най-доброто лечение в естественото, което помага на тялото да се възстанови и да не наруши баланса си.

Valentis поема водеща роля във всички области на природното лечение, в производството и маркетинга на най-качествените продукти за подобряване на здравето. Гарантираме, че нашите продукти, са ефикасни, ефективни и безопасни. Доверието в нас постоянно се утвърждава.

initial image

1919

Полагане основите на Valentis

Началото на Valentis датира от 1919 г., когато института по хигиена Каунас, станция Пастьор, започва да произвежда ваксина срещу бяс.

1962

GMP Сертификат

През 1962 г. Valentis получава GMP сертификат (Good Manufacturing Production), който сертифицира първокласно качество и стандарти на производство.

1919 - 2003

Развитие на дейностите

В началото на ХХ век този отдел става продуктивен и независим и с други необходими биофармацевтични производства. По време на почти един век компанията сменя имена, подобрява продукти и разширява географията на износа.

2003

Основаване на модерния Valentis

След сливането на няколко фармацевтични компании през 2003 г. е избрано общото име Valentis. Латинската дума означава ``здрави и силни``. От тогава компанията се разраства и днес има износ в Полша, Латвия, Естония, Чехия, Словакия, България, Беларус, Русия, Казахстан, Азербайджан, Грузия.

Днес

Развитие в XI век

Днес Valentis е модерна международна компания за прилагане на най-новите технологии в създаването на нови продукти. Синтезът на традиции и иновации, и неизчерпаемата енергия на екипа изгражда успеха на компанията.