Valentis
valentis logo

Valentis е международна компания, която започва развитието си през далечната 1919 г. и е с почти
100 години опит във всички области на природното лечение, производството и маркетинга на най-качествените продукти за подобряване на здравето

ДОБРЕ ДОШЛИ ВЪВ VALENTIS

Нашата мисия е да помогнем на хората да запазят най-важното – здравето си.

VALENTIS е група от фармацевтични компании, които създават, произвеждат и активно предлагат на пазара иновативни фармацевтични препарати.

Постоянно създаваме и маркетираме продукти, които подобряват здравето и лекуват, без нежелани странични ефекти в естественото функциониране на човешкото тяло.

Всички продукти, които предлагаме на потребителите са избрани и проверени с голяма грижа и отговорност, и тяхната ефективност се основава на много задълбочени научни изследвания. Ние винаги полагаме специални грижи, за да гарантираме, че продуктите ни не са вредни за човешкото тяло или за околната среда.

Вярваме, че всеки може да се справи с вирусите и различните заболявания с много малко медицинска помощ.

ПОВЕЧЕ ЗА НАС

По-високият прием на витамин К2 се свързва с по-нисък риск от развитие на Диабет тип 2

ВИТАМИН К2 ДЕФИЦИТ И ДИАБЕТ ТИП 2

Нови проучвания показват, че витамин К участва в регулирането на енергийния метаболизъм. Значителен брой проучвания от реномирани източници са стигнали до извода, че Витамин К подпомага инсулиновата чувствителност и намалява инсулиновата резистентност.

ВИТАМИН К2 В КОСТНИЯ МЕТАБОЛИЗЪМ И ОСТЕОПОРОЗАТА

Проучвания показват, че витамин К2 оказва силно влияние върху костното изграждане чрез белтъка остеокалцин, отговорен за включването на калций в костния матрикс. Витамин К2 е посочван като едно от най- често предписваното лечение на остеопороза в Япония.

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Природни Лекарства С Гарантирана Ефективност 

Сто-Годишна Традиция
Модерни Технологии
Абсолютно Безопасни

НАУЧИ ПОВЕЧЕ